Sami Kemppainen

Valmistuin Urheiluhierojaksi Jyväskylän Hierojakoululta 2020, ja olen tehnyt siitä eteenpäin käsittelyjä täyspäiväisesti. Käsittelyni on lähtökohtaisesti napakkaa, mutta jokaisen kohdalla käsittely muovataan sopivaksi. Käsittelyssäni hyödynnän trigger-pisteitä sekä fascia käsittelyä kokonaisvaltaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hoitojeni päätavoite on lieventää sekä poistaa elämänlaatuun vaikuttavia kiputiloja ja jännityksiä.  

Vastaanotolleni tullessa käydään yhdessä läpi kehon ongelmat, kartoitetaan niihin vaikuttava tausta, sekä yhdessä räätälöidään jokaiselle kerralle suunnitelma, jotta saadaan mahdollisimman hyvä hyvinvointia edistävä lopputulos.

Vastaanotollani jokainen kohdataan yksilönä, tulethan sinäkin juuri sellaisena kuin olet!

Tervetuloa!Essi Pulkkinen

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi sekä urheiluhierojaksi Jyväskylän hierojakoulusta vuonna 2020. Siitä asti olen työskennellyt monien erilaisten ihmisten kanssa sekä kohdannut useita erilaisia tuki- ja liikuntaelin ongelmia. 

Oma harrastustaustaustani on monipuolinen, mikä auttaa minua todella paljon ymmärtämään ja sisäistämään kehon erilaisia kiputiloja. Taustaani kuuluu monet lajit ringetestä voimisteluun ja itsepuolustukseen. Viimevuodet ovat kuitenkin kuluneet kuntosaleilla enemmän ja vähemmän tavoitteellisesti.

Asiakkaat kohtaan yksilöinä, minkä vuoksi hieronnat harvoin ovat samanlaisia. Emmehän mekään ole! Toivotan sinut tervetulleeksi pöydälleni, juuri sellaisena kuin olet!

Lisäkoulutukset:

-Manuaaliterapian jatkokoulutus 2021, Osteopatiakoulu atlas

-Purentalihasten ja leukanivelen koulutus, 06/2021, Osteopaatti Harri Rovio

-Faskia1 - faskiaraudat käyttöön 03/2022, Elämäsi Kunnossa Fysioterapeutti Tuula Sviili 

-Dry Needling 02/2022 --> (kesken), Terveyspankki Osteopaatti Juuso Mäkelä